La Rêve Chique

In 2011 ben ik de opleiding allround nagelstyling gaan doen bij Magnetic in Delft. Mijn enthousiasme groeide. Thuis creëerde ik een plekje op zolder, tussen de was. Daar ontving ik familie, vriendinnen en daar weer vriendinnen van.

Mijn ouders gaven mij de kans om mijn salon helemaal goed op te zetten. Ik mocht mijn slaapkamer inrichten als salon. Aangezien ik steeds meer aanvragen kreeg of ik nog nagels deed, ben ik er over na gaan denken om alles professioneel neer te zetten. In 2012 ben ik La Reve Chique gestart in Honselersdijk.

Om mij heen kwamen de nagelsalons als paddenstoelen uit de grond zetten en ik moest een manier vinden om hier bovenuit te steken. Dat begint natuurlijk met een stevige naam! Een lastige naam, dat wel, maar daardoor bleef deze wel hangen bij mijn klanten.

La Reve Chique staat voor de chique droom.

Ik ben een kleine lening aangegaan via Qredits en heb flink geïnvesteerd in mijn salon. Ik wilde alles kunnen aanbieden en een verpletterende indruk achterlaten, zodat mijn klanten terug wilde blijven komen. Ik heb een professionele website laten bouwen en ik merkte al snel dat daar het verschil zat met de meeste nagelsalons om mij heen.

In 2019 ben ik verhuisd naar Naaldwijk. Doordat mijn marketing op dat moment goed stond, wisten klanten mij hier ook te vinden.

Toen kwam corona…..

Mijn salon groeide en groeide, er lagen zelfs uitbreidingsplannen op tafel. Wat een klap was het dan ook toen het bericht kwam dat alle contactberoepen dicht moesten! In totaal is de salon 20 weken dicht geweest.

Heftig was het zeker! Maar, ik vond nieuwe motivatie. De website van La Rêve Chique is vernieuwd en ben ik op social-media nog meer zichtbaar. Ook ontstaan in tijden van rust, de beste ideeën. Toen ik de tijd had om na te denken waar ik echt gelukkig van wordt, is het plan ontstaan om ook de saloncoaching professioneel aan te pakken. De start van Saloncoaching.nl is een feit en dat is ook de reden waarom jij nu ook op mijn website terecht bent gekomen! 😊

Natuurlijk zijn er altijd tegenslagen maar dat moet je eigenlijk niet weerhouden om te gaan knallen! Ondernemen is niet altijd in een stijgende lijn zoals je kunt lezen. Maar wanneer het je lukt om je doelen te behalen, groot of klein, groeit je zelfvertrouwen en motivatie en ga je er helemaal voor!

“You can ROCK this!”

Ik zou graag coaching willen
Lees mijn persoonlijke verhaal